Actueel

Super leuke actie met Pure verf en ICI Paris XL!

We hebben nu een hele leuke actie met Pure verf en ICI Paris XL! Besteed voor € 50,- aan Pure verf en krijg een cadeaubon van € 10,- voor de ICI Paris XL. De Pure verf hebben we in zijdeglans, hoogglans en een matte lak. Ook is de Pure in muurverf te verkrijgen in een extra matte en zijdemat verf. Natuurlijk is er ook aan de krijtverf liefhebbers gedacht want ook die variant heeft Pure. Dus wil je graag aan de slag dan is dit het moment!

Super leuke muurverf actie!

We hebben een ontzettende leuke actie met muurverf van Glidden! Deze muurverf is zeer goed dekkend en valt in de hoogste schrobklasse. Kinderhandjes, koffiespetters en andere vlekken heeft u in een mum van tijd weer van de muur. Deze muurverf kunnen wij natuurlijk mengen in elke gewenste kleur. De actie duurt zolang de voorraad strekt dus ik zou zeker niet te lang wachten. op=op

Nieuwe Prints op onze behangpanelen!

Onze behangpanelen in de winkel zijn allemaal weer voorzien van een nieuwe print. Erg leuk om inspiratie op te doen! Zit uw behang er niet tussen? dan zoeken we graag even verder in onze ruime hoeveelheid boeken.